Vil du gøre en forskel sammen med os?

Vær med på rejsen

Vi er vilde med passionerede mennesker med gnist i øjnene!

Så hører du til blandt dem, og brænder du ligesom os for at forme den næste generation af skabere, så har du mulighed for at blive en del af vores community.

Hvem er du?

Instruktør

Hvis du er studerende eller nyuddannet og elsker innovations- og iværksætterprocesser og har lyst til at facilitere legende i børnehøjde

Iværksætterhelt

Hvis du er iværksætter og gerne, som rollemodel vil inspirere og dele din historie med børn

Ildsjæl

Hvis du er alt det midt i mellem,og på anden vis har lyst til at bidrage aktivt til vores bevægelse med fx bogholderi, design, video, kommunikation eller marketing.

Mød dine forgængere

Hvad siger de?

mettelykke

Vores samfund har brug for flere iværksættere, der kan omsætte gode ideer til arbejdspladser og velfærd. Iværksætteri er afgørende for fremtidig vækst og velfærd. Samtidig har vi et samfundsproblem omkring madspild, idet en tredjedel af al mad smides ud. Ved at involvere børnene tidligt bliver det mere naturligt for dem at være aktive i løsningen resten af deres liv.

Mette Lykke, CEO - Too Good To Go
Iværksætterhelt
Louise2

Det er vigtigt, at vi opdrager næste generation til at tænke kreativt og ud af boksen i forhold til at løse nogle af de store problemer, som verdenen står over for lige nu. Den klassiske måde at tænke uddannelse og dannelse på duer ikke, hvis vi skal kunne følge med den teknologiske udvikling. Så skal vi sørge for, at mennesker tænker anderledes, end robotter og maskiner gør.

Louise Ferslev, CEO & Stifter MyMonni
Iværksætterhelt