24 børn til kamp mod madspild i samarbejde med Too Good to Go

24 børn var samlet den 23. februar i iværksættermiljøet Symbion for at tænke stort og kreativt og ikke mindst for at gå til kamp mod madspild!

Campen var et samarbejde med iværksættervirksomheden Too Good To Go, som bl.a. bidrog med brød og frugt til hele dagen.  Topseje Mette Lykke var morgenfrisk og kom forbi og fortalte børnene om udfordringerne omkring madspild, og hvorfor hun  havde valgt at blive iværksætter. Derudover fik vi besøg af Anja Bindesbøll fra Glean, som serverede lækre flødeboller baseret på spildprodukter / kikærtevand.

Dagens sluttede af med pitch præsentation af løsningerne, der spændte bredt lige fra en måltidskasse med 2. sorteringsvarer til et fødevareholdbarheds-scanner. Dagens dommere kom helt fra Børnenes Hovedstad i Billund gav børnene feedback på deres idéer.

Vores samfund har brug for flere iværksættere, der kan omsætte gode ideer til arbejdspladser og velfærd. Iværksætteri er afgørende for fremtidig vækst og velfærd. Samtidig har vi et samfundsproblem omkring madspild, idet en tredjedel af al mad smides ud. Ved at involvere børnene tidligt bliver det mere naturligt for dem at være aktive i løsningen resten af deres liv.

Mette Lykke, CEO Too Good to Go