Bliv Iværksætterhelt

Vær rollemodel - fortæl din iværksætterhistorie

En vigtig del af Kids Island Akademiet er at bringe erfarne iværksættere ind som rollemodeller til at inspirere og dele deres iværksætterhistorie med børnene. Det kan være alle slags iværksættere, afhængigt af kontekst og verdensmålstema.

Hvis du gerne vil være iværksætterhelt, så send os et par ord om dig selv til hej@kids-island.dk. Så vender vi tilbage til dig.

Som Iværksætterhelt får du

Muligheden for at inspirere næste generation af skabere

Invitation til finaledag 3 gange årligt

Dit billede op på vores website

Et kæmpe high five fra 25 begejstrede børn

Mød vores tidligere Iværksætterhelte

Hvad siger de?

mettelykke

Vores samfund har brug for flere iværksættere, der kan omsætte gode ideer til arbejdspladser og velfærd. Iværksætteri er afgørende for fremtidig vækst og velfærd. Samtidig har vi et samfundsproblem omkring madspild, idet en tredjedel af al mad smides ud. Ved at involvere børnene tidligt bliver det mere naturligt for dem at være aktive i løsningen resten af deres liv.

Mette Lykke, CEO - Too Good To Go
Iværksætterhelt
Louise2

Det er vigtigt, at vi opdrager næste generation til at tænke kreativt og ud af boksen i forhold til at løse nogle af de store problemer, som verdenen står over for lige nu. Den klassiske måde at tænke uddannelse og dannelse på duer ikke, hvis vi skal kunne følge med den teknologiske udvikling. Så skal vi sørge for, at mennesker tænker anderledes, end robotter og maskiner gør.

Louise Ferslev, CEO & Stifter MyMonni
Iværksætterhelt