Skab fremtiden sammen med os

Bliv Instruktør

Har du lyst til at forme fremtidens iværksættere og gøre en vigtig forskel? 

Og synes du kombinationen af verdensmål og design thinking lyder som noget for dig?

Så kom med på vores iværksætter-ø og få praktisk erfaring med legende læring og facilitering af innovation og iværksætteri for børn.

Vi tilbyder et helt unikt instruktørforløb til engagerede studerende og nyuddannede indenfor læring, pædagogik, design, innovation, iværksætteri eller noget helt sjette. Det vigtigste er, at du ligesom os elsker at udvikle, iværksætte, facilitere, samarbejde, eksperimentere og have det sjovt. 

Forløbet er gratis at deltage i. Og vi lover det er udfordrende, lærerigt og både meningsfuldt og fantastisk!

Som Instruktør får du

Træning og praktisk erfaring med iværksætter- og innovationsmetoder

Styrket dit CV med et Kids Island-bevis og en personlig anbefaling

Brugbare kompetencer indenfor facilitering og legende læring

Adgang til fede events med andre frivillige inkl. oplæg fra spændende iværksættere

Stort netværk af ligesindede ildsjæle

Træn dine kompetencer mens du gør en forskel

Træningssession #1
Introduktion til Kids Island metoden & didaktik
Oktober 2020
Træningssession #2
Netværk, erfaringsudveksling og praktiske øvelser
Oktober-November 2020
Afslutning
Iværksætteroplæg og afrunding af forløb
September 2020
Afvikling af Kids Island Academy, camp 1+2
Facilitering af camps i team af 2-3 personer
Oktober 2020
Afvikling af Kids Island Academy, camp 3-7
Facilitering af 7 camps i team af 2-3 personer
November 2020

Mød nogle af vores seje Instruktører

Hvad siger de?

mille
Mille

Da jeg hørte om Kids Island, tænkte jeg at det var lige netop det tilbud som jeg selv savnede som barn! Derfor så jeg det som en spændende mulighed for at få sat mine egne kompetencer inden for iværksætteri i spil, samtidigt med at jeg kunne være med til at give børn lysten til at lære om iværksætteri. Det er kompetencer som jeg også vil kunne bruge i fremtiden både i arbejdet med designprocesser for børn og voksne.

Mille Marta Andersen
Instruktør
Rasmus
Rasmus

Jeg synes, at Kids Island er et fantastisk koncept! Jeg er selv meget drevet af iværksætteri og innovation, og det at Kids Island lærer helt unge mennesker om iværksætteri, finder jeg super interessant og ikke mindst relevant. Ud over at man kan booste ens egne færdigheder, er det også en utrolig sjov, lærerig og inspirerende proces, da man har med helt unge børn at gøre. De har i hvert fald mindet mig om, at det kun er fantasien der sætter grænser.

Rasmus Krøigaard
Instruktør
Banner til serien_ 5... (5)
Camilla

Jeg har meldt mig som instruktør fordi jeg selv synes det har været virkelig givende at have nogle som vidste noget om iværksætteri til at hjælpe mig i gang med min egen virksomhed, og jeg synes det giver sindssyg god mening at starte når man er helt ung med at lære, hvordan man får idéer og fører dem ud i livet. Jeg vil gerne anbefale andre at være instruktør hos Kids Island, både fordi det er et fantastisk team at arbejde sammen med og det er nogle super ambitiøse og engagerede børn som er med.

Camilla Lærkesen
Instruktør
Banner til serien_ 5... (4)
Lærke

Jeg har meldt mig som instruktør fordi, jeg syntes det var spændende at se hvordan man kan arbejde med design thinking med børn. Børn kan gå længere i deres fantasi og det har jeg kun fået bekræftet. Noget af det jeg har fået ud af at være instruktør er, at man finder ud af hvor hurtigt man kan få idéer, lavet en prototype og afprøvet nogle idéer, og gjort det klart til en pitch. Det er en design sprint bare for børn, og det har overrasket mig hvor godt det fungerer.

Lærke Kinly Jensen
Instruktør

Ofte stillede spørgsmål

Udover en masse erfaring og styrkede kompetencer indenfor facilitering af innovation og iværksætteri, bliver du en del af et community med andre seje instruktører som dig selv. Derudover får du et bevis du kan tage med dig videre i din karriere, hvad enten du overvejer at kaste dig ud i en tilværelse som iværksætter, eller vil prøve kræfter med innovation. 

Vigtigst af alt bliver du en rollemodel for en masse skønne og kreative børn og bidrager til at sende dem ud i verden med selvtillid og troen på, at de også kan skabe noget i fremtiden. Hvilket større fodaftryk kan man sætte, spørger vi bare? 

Som Instruktør er din rolle at træne børnene i iværksætter- og innovationsmetoder gennem legende læring over et forløb på 7 gange. Kids Island bruger design thinking som den overordnede metode, og det er også den, som du skal facilitere ud fra. Det vil altså sige at dit hold blandet andet skal undersøge og definere muligheder og problemer for forskellige målgrupper, idégenere, bygge prototyper og teste dem af. Men derudover er en vigtig del af faciliteringen også at styrke børnenes samarbejdsevner og lyst og mod på at skabe. Vigtigst af alt skal det være sjovt og samtidig lærerigt. 

Nej – det vigtigste er at du har lyst til og mod på at facilitere iværksætteri til børn i alderen 10-12 år. Vi sørger for at klæde dig ordentligt på til opgaven gennem træningsworkshops og undervejs i hele forløbet kan du altid spare med dit team eller det erfarne hold bag Kids Island. Vi har din ryg og er her for at sørge for, at det bliver en succes for alle parter.

Du skal regne med at afsætte ca. 2 timer én gang ugentligt henover 7 uger. Derudover vil der være lidt forberedelse, som I fordeler mellem jer i teamet. Og endeligt skal du afsætte tid til at deltage i vores to træningsworkshops, hvor vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven og møder dem, der bliver en del af dit team.

I foråret 2020 afholdes i alt fire akademier for børn i Solrød og Lyngby. Begge forløb afvikles over 7 gange. Du vælger selv hvilken dag og lokation som passer dig bedst. 

I Lyngby foregår akademiet på Lyngby Gymnasium UNord fra onsdag den 4. marts kl. 16-18  og 7 gange frem samt torsdag den 5. marts kl. 16-18 og 7 gange frem. 

I Solrød foregår det på Solrød Bibliotek fra tirsdag den 3. marts kl. 16-18 og onsdag den 4. marts kl. 16-18.

De forberedende træningsworkshops inden akademiet starter foregår i København. 

Vi forventer som udgangpunkt at du kan deltage alle 7 gange, da det handler om at bygge relationer til børnene. Men hvis du er forhindret en enkelt gang pga. ferie, sygdom, eksamen, skal du selv aftale det med dit team og give os besked.

Niks. I Kids Island synes vi nemlig at alting er sjovest, hvis man gør det sammen. Og det er også sådan, at du selv lærer bedst og får mest ud af forløbet. Du bliver en del af et team på i alt 2-3 personer med supplerende kompetencer, som du vil møde på din træningsdag.